Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
- - - - - -
A+ R A-

Πρόγραμμα Ανάπτυξης ΕΟΚ | 3η φάση Ανοιχτών Προπονήσεων (OPEN TRYOUTS) για αγόρια γεν.2010

H ΕΟΚ μετά την ολοκλήρωση των δύο Open TryOuts του Σεπτεμβρίου/Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου και στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για παρακολούθηση και αξιολόγηση νεαρών αθλητών, θα διοργανώσει με τη βοήθεια των Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών σε όλη την Ελλάδα νέο γύρο ανοιχτών προπονήσεων. Οι ανοιχτές προπονήσεις αφορούν αγόρια, γεννημένα το 2010 και θα πραγματοποιηθούν το Μάιο.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι αθλητές που γεννήθηκαν το έτος αυτό, έχουν κάνει την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΟΚ (apps.basket.gr) και ΔΕΝ συμμετείχαν στην πρώτη φάση των ανοιχτών προπονήσεων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στις προπονήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά μόνο μέσα από την πλατφόρμα που προαναφέρεται. Οι ενδιαφερόμενοι αφού εισέλθουν, θα πρέπει να επιλέξουν το πεδίο “νέα αίτηση” και στη συνέχεια “συμμετοχή σε εκδήλωση” (TRYOUTS_ Μαΐου _παιδια_2010). Η υποβολής δηλώσεων ξεκινάει 10 Απριλίου και λήγει στις 28 Απριλίου 2023.

Λεπτομέρειες για τον τόπο και την ώρα διεξαγωγής των OPEN TRYOUTS σε κάθε περιοχή, θα γίνουν γνωστές μέσω ανακοινώσεων από τις τοπικές ενώσεις.

PARTNERS

 

EuroBasket Women 2025 (GREECE)